Totalt antall sidevisninger

fredag 29. juni 2012

Glutenfrie resturanter på Nordbysenteret


Jeg har erfaring med den Pizzasjappa som ligger rett til høyre, når du tar heis eller rulletrapp ned i 1 etg. Denne resturanten lager glutenfri italiensk Pizza. Har spist der ett par ganger, og har aldri blitt syk :) Pizzaen er ikke alt for dyr, betaler 120 kr for en ganske så stor porsjonspizza + Brus ( vann er gratis) . Er godt med fyll på Pizzaene, og du har masse å velge imellom :) Absolutt kjekt, mtp at det er mange av oss som reiser til Sverige å handler mat :) Og dere som kommer langveis fra, da er det greit å ha ett alternativ til Hamburger på McDonalds :) 

God & Billig mat , med hyggelig betjening :)

Max 
Det er den hamburgersjappa som ligger i 1 etg nede ved Sportshopen. Jeg har ikke spist der selv, men vet det finnes glutenfrie alternativer der. Prisen, etter plakatene å dømme, virker heller ikke så aller værst. 


Tasty 
en resturant som ligger i samme etasje som Maximat ( 2 etg). Har heller ikke spist der selv, men Caroline mener jeg har laget ett innlegg om dette tidligere :) Men vet at de skal ha alternativer til oss. Svenskene er som oftest fryktelig flinke med glutenfritt! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar