Om snaue 2,5 uke reiser jeg en uke til Sunwing Spa & Resort Fanabe , Tenerife.
Dette er første turen til Syden etter diagnosen, og jeg er spent på hva jeg finner av alternativer, og om Hotellet faktisk har så god kontroll som de sier de har. Derfor helgarderer jeg meg litt, mtp mat både på hotell & flymat.
tenkte jeg skulle skrive litt, om hva jeg velger å ha med meg i kofferten. Og en anmeldelse av både hotel&Flyselskap når jeg kommer hjem til Norge igjen :)
I Kofferten min finner du :
2 Pakker med Kick Rasberry
Kjeks
Knekkebrød
Grove vakum pakkende baguetter fra Semper
En pakke penne fiber
Jeg har jo vært i kontakt med hotellet, og de har en "deli" , en form for butikk på hotellet. Der kan jeg få kjøpt et utvalg av glutenfritt når jeg har informert hotellet at jeg kommer. Bør gjøres 2 uker før ankomst.
Dette har jeg gjort , for 2 uker tilbake. Og fikk et meget positivt svar tilbake! Så jeg gleder meg faktisk veldig, og er ikke like bekymret som jeg var! Og er veldig klar for en uke i varmere strøk! Noen som har erfaring med dette hotellet kanskje?
Er det av interesse at jeg skal skrive litt om reisen mtp mat&Kunnskap? Kanskje navn på Spisesteder om vi spiser ute( Har all inclusive).
Gleder meg masse til en Glutenfri&Fantastisk uke i varmere strøk!
Flyselskapet jeg skal fly med.
Hotellet! Gleder meg masse!
Vil gjerne lese erfaringer når du kommer tilbake! God tur - kos deg masse.
SvarSlettDa skal jeg selvfølgelig ta med notatblokk & Kamera når jeg skal ut å spise :)
SlettHei!
SvarSlettJeg skal til syden med min datter på 10 år som har cøliaki, og er veldig spent på hva du spiste til frokost/lunsj/middag. Jeg vurderer å ta med knekkebrød/frokostblanding til frokost, vi kan spise mye frukt/smoothies til lunsj - og det får vi jo der nede- og alt av kjøtt, pommes og grønnsaker går vel greit til middag?
Hei!
SvarSlettJeg spiste baguetter og rundstykker som hotellet jeg bodde på ordnet til meg :o)
Men er absolutt ikke dumt å ta med knekkebrød/frokostblanding. Jeg spiste også mye frukt og kjøtt. Kjøtt som ikke er marinert pleier å gå fint. Pommes går bra, om det ikke er fritert i samme gryte som noe som er glutenholdig. Ta med oversettelseskort :) Det kommer du langt med. Hvor skal dere? Og har du kontaktet hotellet?=)