Kyllingform
* lett creme fraishe* 6 stk champignon
* matfløte
*salt og pepper
*baconterninger
* revet ost
* Knust hvitløk
- Jeg bruker 2 kyllingfileter til to personer. Legg disse i en ildfast form og krydre dem
- Skjær opp bacon i biter, det samme med soppen. Dette stekes sammen til baconet er gylent.
- bland creme fraishe og fløte sammen, slik at det blir en saus. ta litt knust hvitløk oppi. gjerne med litt mer salt og pepper også.
- Hell bacon & sopp over kyllingen.
- hell så sausen over i den ildfaste formen. pass på så den dekker store deler av kyllingen.
- stekes midt i ovnen i ca 30 min, på 225 grader.
- Strø på litt ost de siste 5 minuttene. og ha gjerne på grillen, om du vil ha litt farge på osten.
Sausen blandet med hvitløk & krydder |
Sørget for at kyllingen er godt dekket. |
Serveres med fullkornsris og salat :) |
Denne retten er lett og lage, og tar absolutt ikke lang tid :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar