Totalt antall sidevisninger

onsdag 27. mars 2013

Kyllingform med "kremet saus"


Kyllingform

 * lett creme fraishe
* 6 stk champignon
* matfløte
*salt og pepper
*baconterninger
* revet ost 
* Knust hvitløk

  1. Jeg bruker 2 kyllingfileter til to personer. Legg disse i en ildfast form og krydre dem
  2. Skjær opp bacon i biter, det samme med soppen. Dette stekes sammen til baconet er gylent.
  3. bland creme fraishe og fløte sammen, slik at det blir en saus. ta litt knust hvitløk oppi. gjerne med litt mer salt og pepper også. 
  4. Hell bacon & sopp over kyllingen. 
  5. hell så sausen over i den ildfaste formen. pass på så den dekker store deler av kyllingen. 
  6. stekes midt  i ovnen i ca 30 min, på 225 grader.
  7. Strø på litt ost de siste 5 minuttene. og ha gjerne på grillen, om du vil ha litt farge på osten. 



Sausen blandet med hvitløk & krydder
Sørget for at kyllingen er godt dekket. 


Serveres med fullkornsris og salat :)
Kan gjerne ha både brokkoli & blomkål i den ildfaste formen sammen med kyllingen :) 

Denne retten er lett og lage, og tar absolutt ikke lang tid :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar